IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den
Jag har en fråga till er, eftersom jag ska börja uppdatera mer så måste jag vet hur många av er som inte har sett alla avsnitt som har sänts i usa så att jag inte spoilar för er som inte har hunnit till avsnitt 12 ännu :)
Publicerat den
Jag håller på med ett arbete om Rose och Damon från Tvd just nu, Delena i all ära, men man måste ha lite variation :)
Publicerat den
Ellen på Vampirediaries.se har tyvärr gått ut med att hon ska sluta skriva på hemsidan :(
Då jag har följt henne sen starten för över ett år sedan så måste jag uppge att det är väldigt tråkigt att hon inte ska skriva mer, fast man måste ändå förstå att det finns ett liv utanför sin blogg/hemsida trots att andra inte tror på det.
Jag vill bara säga tack till dig Ellen som har försett oss med fina bilder och nödvändig information genom åren, vi kommer att sakna dig :)
Publicerat den
Visste du att Ian har gjort reklam för den amerikanska leksaksaffären ToysR'us?
Japp, det har han, och här är det söta bildbeviset :)
Klicka för stor bild
Källa
Publicerat den
Nu känner jag faktiskt att jag har tröttnat rätt så rejält på designen så jag har beslutat för att skapa en ny med hjälp av er.
Jag har redan gjort headern, och bakgrunden, dvs hela visuella designen, dock behöver jag lite hjälp på vad bloggen ska innehålla osv.
Vill ni ha musik? Vilken sorts musik isåfall?
Vill ni ha en chatt?
Lämna era ideér som en kommentar under detta inlägg och var inte rädda att ge kritik, jag menar, det är ju ni som faktiskt läser bloggen och kommenterar, så självklart vill jag höra era åsikter.
Publicerat den
Som några av er kanske vet så har Ian en tatuering på armen står det: "Hic et Nunc" som betyder Här och nu.
Publicerat den
Ett månadsbrev kommer att dyka upp i era email-Inkorgar den 31 Januari 2011, det är nummer 1 och det kommer att bli tolv nummer totalt på ett år + några extra nummer.
Varför ska just du prenumerera på månadsbrevet?

Ett månadsbrev är väldigt roligt i sig, det är rolig läsning, högupplösta bilder, och fantastiska videos.

Men det kommer också att innehålla mycket tävlingar och såkallade "Give-Aways", vilket betyder att man kan får saker helt gratis, som då är relaterade till Ian Somerhalder.

För att just du ska ha chansen till allt detta behöver du börja prenumera på månadsbrevet, det är gratis och jätte enkelt.
OBS. Du behöver din målsmans erkännande om du är under 12. (Då vissa text- och media-innehåll kan ha olämpligt innehåll för unga)
Har du några frågor på detta? Mejla mig på: iansomerhalderblogg@live.se

Okej, nu vidare till hur du anmäler dig.
Det är väldigt enkelt, allt du behöver göra är att lämna en kommentar under det här inlägget, P.S Ni som redan har anmält er här behöver inte göra det igen.

Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag! :)


Publicerat den
Dagens musik kommer vara musik antingen från eller inspirerat av The Vampire Diaries eftersom det är vad Ian arbetar med just nu.
Sång nr. 2 dyker upp lite smått i avsnitt 9 av säsong 1, History Repeating, den spelas i baren på Mystic Grill där Jenna och Alaric sitter och pratar.

Great Northern - "Houses"Hitta förra sången här.
Publicerat den
Vill du ha ett månadsbrev en gång i månaden som hjälper dig fördriva tiden?
Lämna en kommentar under det här inlägget senast den 30 Januari.