IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den

I förrgår var Ian och Katerina Graham ( Bonnie ) Värdar för The Ripple Effect-Galan med mål att samla in pengar för utveckling till rent vatten i Afrika, Många andra stjärnor från TVD var också där, bland annat Michael Trevino (Tyler), Arielle Kebbel (Lexi) & Bianca Lawson (Emily), även Julie Plec och Nina Dobrev Medverkade.Publicerat den


Om inte mindre än en månad så är The Vampire Diaries tillbaka på amerikansk tv med nya avsnittet "Disturbing Behaviour" där Torrey DeVitto, spelar den nya karaktären Dr. Fell, en medlem i Orginal Familjerna i Mystic Falls.

Torrey är känd från serien Pretty Little Liars men ni känner nog även igen henne som Paul Wesley's (Stefan) fru.


Dr Fell kommer att spela en doktor ( om inte namnet redan gav iväg det :) ) och bli förtjust i Alaric, när han vaknar upp på sjukhus efter en dödlig skada, men tillfrisknar helt och det är kärlek vid första ögonkastet, enligt Torrey.
Publicerat den
Nuvarande design varit aktuell i ca 2 månader, och börjar bli lite utdaterad, dessutom är den väldigt rörig, och jobbig, så inom några timmat får ni lägga ögonen på en sprillans ny, stilren design med jultema som jag planerar ha uppe minst 2 månader till.
Här ser ni en sneakpeak!
Publicerat den
Popsugar gör en omröstning för sexigaste kvinna 2011, där Nina Dobrev är nominerad,
så klicka på bilden och rösta på henne! 

Publicerat den

IDAG fyller vår kära gosse hela 33 år!  Och ISF, har ettårs-jubileum! Så Grattis Ian och ISF!
Vill du göra något för hans födelsedag? Gå då in här (klicka på knappen ) och donera
pengar till ISF, det är allt han önskar sig, inget annat.