IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den
WELCOME BACK, SENIORS - On the first day of their senior year, Elena (Nina Dobrev), Caroline (Candice Accola), Bonnie (Kat Graham) and Matt (Zach Roerig) are still reeling from recent events, while Tyler (Michael Trevino) seems to be enjoying everything a little too much. Damon (Ian Somerhalder) is annoyed by a new houseguest, and everyone is surprised by the arrival of a new student in Alaric's (Matt Davis) history class. Matt asks Bonnie for help when he realizes he made a serious mistake. Meanwhile, Stefan (Paul Wesley) continues to carry out his latest assignment from Klaus (Joseph Morgan, who does not appear in the episode).
Publicerat den
Ikväll kommer uppd. om 3x03, ska krya nu så vi hörs då.
Publicerat den
På senaste tiden har det kommit in lite väl mycket elaka och kränkande kommentarer, riktade mot både mig och bloggen, detta är synd då jag inte blir peppad att skriva och bloggen blir alltmer inaktiv.
Jag har valt att inte publicera dessa kommentarer då de innehåller grovt språk, och jag har unga läsare som inte borde se sådana saker.
Ja, detta är en blogg om Ian Somerhalder, och jag vet att jag skriver mycket om TVD, men det är för att det är det som han arbetar med just nu, kommer det andra projekt så skriver jag om dem, oroa er inte.
Folk har dock kommit med kommentarer som "Kan inte du börja blogga lite mer om TVD?" och efter jag gjort det ett tag så kommer andra kommentarer som "Hallå, detta är faktiskt en Blogg om bara Ian, varför skriver du om TVD?"

Så nu har jag bestämt mig för att skapa en frågestund via mejl där ni kan komma med frågor och förslag för att göra bloggen bättre - Jag har försökt med frågestund i kommentarfältet, men de flesta har inte bloggar så att man kan svara tillbaka.
Har du en fråga, Tips, eller konstruktiv kritik? Skicka in det till;
iansomerhalder@live.se med ämnesrubriken Q&A.
Publicerat den

Endast några timmar kvar till det sänds, kommer såklart lägga upp en Live-Stream-Länk för er som ska se det :)

Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den
OBS! Denna text innehåller spoilers för er som ännu inte har sett avsnitt [3x03] Av Vampire Diaries som kom ut igår (Torsdag)


Musiklista för 3x03:

Delta Spirit Parade
Jason Walker Echo
Smith Westerns Still New
The Joy FormidableA Heavy Abacus
Portugal The Man Got It All (This Can’t Be Living Now)
Klicka på Play (►) för att spela låten.


Det går inte så bra för Klaus som han hade hoppats på just nu. Han hade förhoppningar om att försöka skapa en armé av hybrider, men något gick fel.
Eftersom han tror att Elena (dvs. The Doppelganger) är död så trodde han att förvandlingen från varulv till Hybrid skulle gå enligt planerat, men så blev det inte, istället så kände de "övernaturliga krafterna" av att inte allting stod rätt till, och förvandlingen blev lite fel, istället för att vakna upp som hybrid efter att Klaus gett dem sitt blod och sedan dödat dem, så vaknade de upp, och grät sedan ut hela kroppens blodmängd genom ögonen, sedan dog de av blodförlust.. Ueew och Aj...


Matt har övetalat Jeremy att han ska kunna ta kontakt med Vicki genom honom - dock har Matt inte ens orkat kolla igenom Vickis saker sen hon dog för över ett år sedan (TVD-tid) men han ändrar sig på slutet av avsnitter och säger att han vill testa att ta kontakt med henne, Jeremy går med på detta, och precis när de står och pratar så ser Jer Vicki bakom sig, Hon berättar för honom att hon kan komma tillbaka, medan Anna (som dyker upp precis efter vicki försvunnit ut genom fönstret) säger att man inte ska lita på henne. Vem ska han tro på? Kommer de kunna kontakta honom igen?

Mrs. Lockwood testade i hemlighet att få Tyler att dricka vervain, Tyler märkte inget först, men det kom han på med hjälp av Matt. Han visade att Caroline inte är monstret i Mystic Falls, utan att han är det. Hans mamma fick se honom fövandlas till varulv, och han berättar om Mason.
Caroline, som vi såg bli "fångad" av Mrs. Lockwood förra veckan, är fast i en källare, hon försöker desperat försöka komma loss, men det går inte, tillslut hör hon någon komma, och vem är det inte förutom hennes Pappa Bill, mannen som Mrs. L ringde för att få hjälp om att försöka hjälpa/döda Caroline, Avsnittet avslutas med att caroline är väldigt glad över att se honom, men i trailern för 3x03 så säger han "I'm going to help you" och det undrar man ju vad det innebär? Kommer han försöka få Caroline att bli människa igen?Under hela avsnittets gång följer Elena upp ett spår efter Stefan som leder till Smoky Mountains i Tennesse, vilket Elena tillsammans med Alaric åker till för att försöka hitta Varulvar innan fullmånen slår till.
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den

Någon mer som saknar honom?

Publicerat den
Nu är det bestämt för er som ser TVD i svensk takt, att "The Birthday" kommer att visas på svensk TV (tv6)  fredagen den 18 kl. 19.00

Beskrivningen lyder:

Fredagen den 18 november 19.00 är Elena, Stefan och Damon tillbaka i rutan. Premiäravsnittet börjar med en stor födelsedagsfest för att fira Elenas 18-årsdag, men födelsedagsbarnet har annat att tänka på. Har Stefan verkligen blivit ond? Var är han? Och lyckas Damon distrahera Elena med sin mycket speciella födelsedagspresent? Frågorna är många efter den spännande säsongsavslutningen, men nu finns ett datum på väntan.

Boka in säsongspremiären av Vampire Diaries, fredag den 18 november kl 19.00.
Publicerat den

Igår var Ian och NinaEmmy Awards för att dela ut nomineringar och priser, och för att bara medverka.

Här ser ni deras outfits, vill ni ta en närmare titt på hela klänningen eller kostymen? Klicka här.

 

 

Publicerat den

The Script - This is Love (TVD 2x06 "Plan B")
Publicerat den

Thursday

What's your big plan Elena? To Find Him.

Is a lost love

That's why you're keeping me around? To build an army of hybrid slaves?

They are not slaves, Comrats.

Worth Dying For?

You wanna hunt down a pack of werewolfs on a full moon?

You're the one who said that i could handle things on my own now.

Here Doggy Doggy!

THE VAMPIRE DIARIES, ALL NEW, THIS THURSDAY AT 8/7 CENTRAL, ON THE CW.

  

 

Gillar ni dessa detaljerade inlägg mer? lämna feedback i kommentarerna!

Publicerat den
Nya bilder har kommit ut från Men's Health Magazine där ian är med i ett uppslag, Se dessa nedan genom att trycka på miniatyrerna.

 

Publicerat den

Publicerat den
Klockan 01:00, Svensk tid, (8/6 c) kommer TVD "the birthday" att visas på en livestreaming kanal, klicka på bilden för att komma dit..

 

Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den


Kan ni tänka er att det har gått flera månader? Utan TVD? och imorrn får vi se allt!

Publicerat den

Publicerat den

 

UPDATE; DETTA ÄR EN LOGO PÅ REGISSÖRERNAS STOLAR FÖR SÄSONG 3

Publicerat den

When the bad-news boyfriend (Steve Byers) of 17-year-old Justine (Nina Dobrev) robs the store where her mother, Denise (Jennifer Grant), works, Justine is torn between telling the truth and sending her boyfriend to prison, or keeping the secret from her mother, which soon starts to tear her apart. (christine-conradt)

Single mother Denise (Jennifer Grant) struggles with her 17-year-old daughter Justine's (Nina Dobrev) behavior. After a robbery of the jewelry store where Denise works, she notices that Justine's behavior has taken a turn for the worse. But what Denise doesn't know is that her daughter is harboring a dark secret -- one that will put both mother and daughter in grave danger.


 

Publicerat den

Publicerat den


Kunde inte hjälpa att se att jag var först med att publicera den här videon, så om du postar den på din blogg, ge mig Cred så :) Länka mig.

Publicerat den
Klapp på huvudet ♥
Kindkyss ♥
Publicerat den

När bättre kvalite kommer upp så uppdaterar jag denna post ;)

Publicerat den

Publicerat den

Denna helg var Ian tillsammans med TVD "castet"CW televisions Premiere Party i L.A Kalifornien.

Eventet var till för att visa upp alla nya (och gamla) serier som CW visar, och göra reklam.

 

Celebrity-Gossip.net skriver;

Gearing up for the airing of all-new episodes of their hit series, Nina Dobrev and Ian Somerhalder were both in attendance at The CW premiere party in Burbank, California on Saturday night (September 10).

With the Bing! hosted soiree being held at Warner Brothers Studios, the "Vampire Diaries" co-star couple took separate turns posing for pictures on the arrivals carpet before joining a long guest list of the network's stars on-hand to celebrate the 2011 fall season.


Ian körde på en vit skjorta med en Klassisk vit Blazer, han gjorde outfiten mer casual med ett par grova jeans och ett par snygga dojor, Nina Dobrev kom klädd i en vit klänning med spetsdetaljer och en söt fläta i håret.


Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den

Bilden är gjord av mig, lämna cred om ni använder er utav den.

Publicerat den

Publicerat den
Nu har CW television släppt en ny promo för V3 - The forbidden Fruit, och låt mig säga.. OMGAAAASH!! Endast EN VECKA KVAR!!
Min nya favorit denna säsong? Rick ♥
Publicerat den
Nu har CW television släppt en ny promo för V3 - The forbidden Fruit, och låt mig säga.. OMGAAAASH!! Endast EN VECKA KVAR!!
Min nya favorit denna säsong? Rick ♥
Publicerat den

Publicerat den

TvLine.com har släppt nya Promo-bilder för säsong 3, föreställande Damon; Stefan, Klaus & Katherine

It's gonna be a fruity season..

 

OBS, om du tar info från detta inlägg, var vänlig att ange ISb som källa, med en länk.

 

Publicerat den

Publicerat den
Nya Bilder på Damon och Elena har släppts, dessa är från avsnitt 2 "The Hybrid"

Som vi hört i intervjuer och avsnittsinfo, så kommer Jer att söka hjälp hos Matt för att försöka förstå vad som händer och varför han ser Anna och Vicky.

Publicerat den

Idag säger vi Grattis till vackra Kat Graham som fyller 22 år! Hade ingen aning om att hon fyllde år en dag innan mig, men grattis till oss båda säger jag då :D
Publicerat den
UPDATE MED DJUPGÅENDE INFO KOMMER UPP INOM KORT.
Publicerat den
Ser du den? Tryck annars på f5!
Publicerat den
Satt och kollade igenom mina uppdateringar på Youtube och kom över den här fantastiska Videon, Gilla? Älska!
Publicerat den

 

CW har släppt den officiella handlingen av andra avsnittet såkallat "The Hybrid", Här under kan ni läsa handlingen genom att markera fältet med musen.

THE NEW ORDER — Klaus (Joseph Morgan) puts a plan in motion that will give him even more power, but even with the unwilling participation of werewolf Ray Sutton (guest star David Gallagher), things don’t go exactly as Klaus had planned. Damon (Ian Somerhalder) and Alaric (Matt Davis) reluctantly go along with Elena’s (Nina Dobrev) new strategy to find Stefan (Paul Wesley), leading Damon into a dangerous fight with an unexpected enemy. Jeremy (Steven R. McQueen) turns to Matt (Zach Roerig) for help as he continues to try to understand what the ghosts from his past want from him. Unaware that Caroline (Candice Accola) is in need of his help, Tyler (Michael Trevino) faces an emotional confrontation with his mother (guest star Susan Walters).

Publicerat den

Vampire-Diaries-Damon

Nu har Entertainment Weekly släppt nya Promo Bilder på Trion, här över kan ni se damon.