IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den

Publicerat den
För er som inte visste, så hostades den amerikanska galan "Peoples Choice Awards" häromsistens och TVD-castet var nominerade i flera kategorier, men fick endast ett pris, Nina Dobrev, vann "Bästa Drama skådespelare" och här under är hennes prismottagande, samt Ian & Paul's framförande av kategorin "favorite comedy movie"

 

Källa.

 

 

XX

Publicerat den
Producenterna på Vampire Diaries har nu anlitat ett mycket välbekant ansikte, känt från en annan framgångsrik serie på samma Tv plattform (CW).
Detta är nämligen superskurken Cassidy Freeman från Smallville, där hon spelade Tess Mercer.

Freeman kommer dyka upp i avsnitt 16, och spela rollen som Sage, enligt beskrivningen, en väldigt Sexig och inte lättskrämd kvinna, med ett ont leende på läpparna.

Karaktären Sage kommer vi först stöta på i tillbakablickar från 1912, både Salvatore bröderna, och orginal familjen kommer finna ett intresse för henne, och rollen, kan vara återkommande.

 

Källa. (obs, vid information hittad här, trots anvisad källa, hänvisa till vår blogg när ni tar informationen, inläggen vi skriver är översatta av oss, occh bilder hittade av oss, tack. )

Bilkälla.

 

Publicerat den

 

Jag fullkomligt älskar Elenas klänning, och hur ian är klädd, jag kommer såklart att lägga upp promon när den kommer, och fler bilder på Klaus och Caroline kommer under dagen.

Bildkälla.

Publicerat den