IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den
Publicerat den

 

BTW, har utsett en medbloggare nu, du har fått ett mejl tillbaka med regler etc.

Publicerat den
Publicerat den
Har du mycket tid och älskar att blogga? Nu söker jag medhjälpare då jag börjar Gymnasiet och inte kommer hinna blogga så mycket, är du intresserad? Fyll i formuläret under och skicka till iansomerhalder@live.se
OBS, andra bidrag, såsom en kommentar kommer inte att godkännas

Namn:

* Ålder:

Blogg:

* Erfarenhet:

* Hur många h/dag kan du ägna åt bloggen?:

* Hur många inlägg kan du skriva per vecka?:Frågor märkta med stjärna (*) är obligatoriska.
Publicerat den
Publicerat den

Publicerat den
Gillar du den här bloggen och är duktig på design? Vad bra! för jag söker nämnligen någon som kan skapa en header till mig för denna blogg, är du intresserad? mejla mig på iansomerhalderblogg@live.se
Publicerat den

 

Som jag skrev för ett tag sedan så ska 7th heaven skådisen David Gallagher spela en varulv i TVD, nu har Tv Line släppt en exklusiv första titt på hans medverkande, här under ser ni från vänster; Klaus, Ray Sutton och Stefan.

Tilsammans med bilden släpptes en del spoilers, vilket jag postar senare.

Publicerat den
Publicerat den
EW har bekräftat att avsnitt 2 av säsong 3 kommer heta "The Hybrid" och avsnitt 3 "The End of the Affair"

Detta är dock premilinära titlar, de kan byta namn senare..
Publicerat den

ÄNTLIGEN en preview där vi ser endel intressanta saker!
Stefan dödar igen, Damon och Stefan ryker ihop, Det är bekräftat att det är Elena i spegeln med Damon, Caroline och Tyler myser till, Caroline har fått en awesome attityd och är längre inte den lilla osäkta Caroline som i säsong 1.
Publicerat den

Japp, du läste rätt, Inte en Emmy. Inte en MTV Movie Award. Inte ens en till Teen Choice AwardIan Somerhalder verkar ha blicken inställd på Nobel Priset — men inte till sig själv.

Förra våren reste skådisen ner till Zimbabwe för att filma en dokumentär om en forskning av Allan Savory, som har kommit på ett nytt innovativt sätt att rädda naturen och klimatet.

Savory har banat väg för en jordbruks-process som kallas Holistic Management, som används på mer än 30 miljoner hektar runtom i världen. Metoden fokuserar på jordbruket i de friskaste, mest hållbara sätt,och är en teori som Ian Somerhalder tänker är värd ett Nobel-pris.

"Han har listat ut ett sätt att vända klimatförändringarna, bokstavligen genom jordbruk. Så jag riktar denna dokumentär om honom med Geoff Shotz, vår kameradirector på Vampire Diaries ... Målet med filmen är att vinna Allan Savory ett Nobelpris för jordbruket, vilket aldrig har gjorts, "

- Ian Somerhalder

"Du ser saker som "En obekväm sanning", som Al Gore gjorde,det nämns aldrig hur jordbruket bidrar mer till klimatförändringarna än något annat i världen. Det gör mig galen att tänka på, vi kommer att ändra på det. "

Så tänker Ian Somerhalder någonsin följa i Alec baldwin's fotsteg genom att lämna skådespelaryrket för politik? Han svarar Nej. “I’m never running for office. I just love this part of it. I love being able to speak to members of Congress or members of the Senate and floating on either side, because it takes all of us. It’s going to take both of them.”

Detta betyder inte att han inte är politisk aktiv, Utöver talandet inför den amerikanska kongressen, tidigare den här månaden, planerar Somerhalder att intervjua den tidigare presidenten Jimmy Carter för Savory dokumentären.

För mer information om Somerhalder’s  resa till Afrika, besök ISF blog.

 

 

KÄLLA.

OBS; Vid användning av information hittat här på Isb, lämna cred. [ÖVERSÄTTNING GJORD AV MIG]

 

 

Publicerat den

De håller handen!

 

 

Publicerat den
Nu har CW bekräftat namnet på avsnitt 1 av säsong tre från det premilinära "Bloody" till det mer passande
"The Birthday", andledningen till namnbytet var att fans hackade sig in på mejl-konton tillhörande personal på TVD, och fick tag i en del bitar av säsongspremiären, detta medförde att man fick flytta Datumet fram en månad från den 8 Augusti till den 15 September, och till råga på det spoilade materialet fick man skriva om och spela in premiäravsnittet på nytt, vilka fans det finns..

Det har varit mycket spekulationer om första avsnittet som kretsar kring Elenas födelsedag och jag vet att många har undrat om avsnittet och många är förvirrade om vad som är spoilers och vad som är bekräftat, så nu tänker jag, om ni är intresserade, gå igenom allt rörande avsnitt 3x01 "The Birthday"
Skriv i kommentarerna om ni vill ha en grundläggande genomgång av 3x01
Publicerat den
Publicerat den
Från Vänster; Damon's ring, Caroline's ring, Stefan's ring, Jeremy's Ring och Katherines Necklace.
Vampyrtandställning!!, Nä, skämt o sido, detta är en gammaldags munskyddare för nersövda vampyrer som hindrar den från att bitas, kommer troligen användas i säsong 3.
Stakes i alla storlekar och former, perfekt för sena lördagskvällar på vägen hem..
Kroppsdelar, såklart fake, men väldigt duktigt gjorda..
Vervain, Wolves-spain, och eldgafflar som användes för att tortera Mason Lockwood, kommer ni ihåg?
Publicerat den
Från vad vi har hört genom Julie Plec och Entertainment Weekly kan vi fastslå att Damon kommer att ge Elena någonting speciellt i födelsedags present, något ni kanske inte vet är att det finns en bild på denna speciella present..

Det är nämnligen ett halsband med en Lapis Latsuli sten i, en likadan som finns i Stefan, Damon, Caroline och Katherines smycken, och som hjälper dem att skydda sig själva från solen.. Varför får Elena denna?
Källa|Fick denna bild e-mailat till mig av en vän som har spoilerbilder om TVD..
Publicerat den
ÄNTLIGEN får vi se lite behind the scenes foton av säsong 3, och det är inte få av dem, utan ganska många..För stt se mer, klicka här.

 

 

Publicerat den
Vill du hjälpa ISb att fortsätta vara aktivt och kunna anordna mer tävlingar? Klicka då på reklambannern brevid i menyn, du kan även tjäna pengar på din blogg on du klickar på den och går in och regristrerar dig.
Publicerat den
Kom ni ihåg det här inlägget där jag skrev om Ian Somerhalder och något som heter Blue August?, eller ja, skrev och skrev gjorde jag inte, men en info-video finns iaf.
Nu finns ytterligare en video ute med mer info om Blue August, ämnet ian pratar om är "Clean Water"För mer info om Blue August, besök PlanetGreen.com eller ISF
Publicerat den
Bilder från the Teen Choice Awards Portrait Session har nu kommit ut, här ser ni fem underbara bilder på vår favorit, Mr. Smolderhotter.

Klicka på miniatyrerna för att se bilderna i större storlek.

Publicerat den

 

För mer bilder, klicka här.

Publicerat den
Okej, 6 dagar har gått utan uppd. men jag ska börja ikväll igen, lovar..
Slänger in en dagens bild sålänge..
Publicerat den

  Just nu kan du som bor i USA, eller ska resa dit, köpa biljetter till höstens hetate välgörenhets-evenemang, nämnligen Ian Somerhalder Foundation's event med namnet “Empoweresque” och kommer hållas i The Opera, (1150B Peachtree St.) Atlanta, Georgia den 29 october.

  Såhär lyder beskrivningen:

  United Empowerment!

   

  Raise funds that will contribute to the expansion of ISF programs that empower youth to create the change.
  To empower existing ISF GLOBAL Groups to co-create with each other, and encourage new groups to become a part of ISF.
  Reach 1 million followers with Ian Somerhalder’s twitter to expand the potential ISF family population.
  Ultimately, empower generations to support each other with intense focus on supporting youth to become active, innovative, successful leaders.

   

Ska du till eventet i höst? Passa då på att läsa mer om hur du får tag på biljetter här.
Publicerat den
Entertainment Weekly Comic Con portrait outtake of Paul, Nina & Ian