IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den

Länken Mystic Falls, går till den offeciella hemsidan för mystic falls i Virginia, USA där TVD är inspelat.

«Tryck på bilden för att komma dit.Publicerat den

   »SPOILERVARNING!«
 

Publicerat den
Som vanligt så gick jag in på min youtube idag för att kolla efter nya uppdateringar, och då såg jag att den amerikanska tv-kanalen the CW som sänder The Vampire Diaries i USA, har lagt upp en ny trailer baserad på klipp från hela säsong 1, trailern är som en slags förberedelse inför säsong 2, så om du inte har sett hela säsong 1 så innehåller videon stora spoilers, det finns även klipp från säsong 1 som vi inte har sett ännu.
Videon är väldigt bra gjord med intressanta effekter och ett starkt budskap, för allt cirkulerar ju runt en väldigt speciell person.... eller, ja, vampyr....
Med den här trailern + den som visades på comic con, så kan jag lugnt säga att
säsongspremiären av TVD säsong 2 kommer lämna oss mållösa!
Jag längtar tills 9 September!
Publicerat den

Gud vad jag älskar hans vackra leende och hans valpögon ♥

Publicerat den
Är du som har sett hela säsong 1 sugen på lite spoilers om säsong 2? Kolla in detta.
Publicerat den
Även i Sverige är vår badboy känd, i Aftonbladet syndes han här om dagen.

Hunkvarning! ♥
»­Bildkälla«
Publicerat den
Okej, nu, efter att ha sett trailern för säsong två ett par hundra gånger och fått spel varje gång, så kan jag lugna ner mig tillräckligt mycket för att skriva om gårdagens Comic Con.
Som dem flesta vet så är Comic Con en slags tillställning, där olika skådespelare (oftast huvudrollerna) till olika serier, samt regissiören m.m. svarar på frågor från publiken, och ibland presenterar en trailer av något slag.
Igår så avslöjade dem en trailer för säsong 2 av The Vampire Diaries, tyvärr så kan jag inte lägga ut den eftersom den är olagligt filmad, d.v.s , trailern har inte kommit ut offeciellt ännu, så jag tänker inte bryta mot någon lag.
Bara så att ni vet så kommer alla kommentarer med länkar etc. att tas bort, då det är olagligt och avslöjande för folk som inte har sett klart säsong 1 ännu.
Här kommer lite bilder från gårdagen.


Från vänster; Peter Roth, Nina Dobrev, Paul Wesley, Barry Meyer, Ian Somerhalder & Phil Kent

Från vänster: Michael Trevino, Matt Davis, Paul Wesley, Nina Dobrev, Ian Somerhalder & Steven R. Mqueen

Ian Somerhalder, Kolla dessa otroligt gulliga valpögon.. man drunknar i dem

Paul Wesley i en ljusare hårfärg..
Det blir mer uppdatering sen, för nu ska jag tillbringa två timmar i bilen påväg mot mitt landställe där internet är väääldigt segt, så om ni saknar uppdateringen ett par dagar så vet ni varför.

Publicerat den


OBS! Det är hög copyright © på denna bild!

Publicerat den
Dagens bild är en fin fanart som föreställer Bonnie (Katherina Graham) & Damon (Ian Somerhalder)

Publicerat den

SPOILER-VARNING!
Tryck inte på den här länken om du inte har sett klart på säsong 1 av The Vampire Diaries.
Om du inte har sett klart säsong 1 så kan du sluta läsa nu!

___________________________________________________________________________________Nina twittrade för ett par dagar sedan det här tweetet, undra om hon spelar Elena eller... ja ni vet..

Publicerat den


Vilken film/tv-serie, där Ian har medverkat i tycker du mest om?

Mitt svar:
 Jag ÄLSKAR såklart TVD och Lost, det är mina favoriter, men jag tycker han spelar bäst i rollen som Damon Salvatore i The Vampire Diaries. ♥

Publicerat den
Nämen vad är nu detta?....
Bilden är faktist från en mardröm som Stefan hade i avsnitt 4 av Vampire Diaries om jag inte pratar helt i nattmössan.

Publicerat den


Nu kör jag igång med dagens bild igen, det var ju så länge sedan så jag kände att det var nödvändigt.Ganska kul om man har den torra humorn som jag har.

Publicerat den
Som ni kanske vet så har Ian att varit med i en film som heter How to make love to a woman, då detta är en ganska liten produktion så tror jag inte att filmen kommer att visas i Sverige, men man kan säkert hitta den på nätet efter då den har släppts i Usa.

Här nedan är trailern för filmen:

Publicerat den

Nu har jag kommit på en ny sak, nämligen veckobrev.
Det kommer att gå till såhär;
Du som vill ha ett veckobrev en gång i veckan skickar ett mejl till iansomerhalderblogg@live.se
Skriv veckobrev eller något liknande i ämnesraden och skicka iväg det, du kan skicka ett tomt mejl också, bara du skriver rätt ämne.

Veckobrevet kommer innehålla:

  • Dem nyaste uppdateringarna inom bloggen
  • Veckans bild
  • En intervju med en blogg + länkning (skicka ett mejl om du är intresserad)
  • Kommande händelser
  • Veckans kommentar (Här har du också möjlighet att bli länkad)
  • Info om tävlingar som är relaterade till Ian (Skicka in tips på mejlen)
  • Tips på relaterade hemsidor

I veckobrevet kommer du som har en egen blogg eller hemsida kunna göra reklam för dig själv helt gratis, skicka ett mejl till iansomerhalderblogg@live.se om du är intresserad.

Du har också en möjlighet att bli länkad till din blogg/hemsida genom veckans kommentar, så kom ihåg att skriva din blogg/hemsida-adress när du kommenterar.

Publicerat den

Jag vet att jag är 6 dagar försenad, men bättre sen än aldrig.

Här är iallafall en bild som Ian twittrade på sin twitter, det är framsidan till manuset för säsong 2, med titeln
"the return", det låter spännande..Gud vad spännande! Ellerhur? ;)

Publicerat den
Nu på tisdag kl 11.30 kommer jag ha en chattstund med er läsare, chatten hittar ni till höger på toolbaren och det är bara att trycka på Join chat, sen väljer du ett smeknamn på punkt 4. Jag går under smeknamnet Iansomerhalder och kommer att svara på de frågor ni har.
Chatten är slut kl. 12.00 men ni kan fortsätta chatta med varandra om ni vill.

Hoppas vi ses då!
Publicerat den
Nu har jag ÄNTLIGEN en ny design uppe, jag satt och pillade lite i stilmallen och kodmallen och bestämde mig för att göra något seriöst den här gången.

Så nu kommer den här den här designen att vara min offeciella design ett tag framåt, och jag kommer bara att byta header ibland.

Kommentera gärna den :P

Ni kanske också har märkt att det finns en såkallad toolbar på sidan, där kan ni chatta med varandra, kolla i galleriet och så.
Publicerat den
 Nu kommer jag att svara på lite frågor som ni har ställt till mig genom kommentarer.

Första frågan är angående inlägget; Mejla Ian:

kan man mejla? har du testat. i så fall, fick du svar?:) och e det försent att mejla honom nu? snälla svara så fort du kan!;,(

Personligen så har jag inte mejlat honom, jag valde att vänta en tid, men jag tror inte att det är försent nu, däremot tror jag att det är bättre att mejla nu, eftersom det har gått en tid sen alla mejlade honom, han kanske får mejl fortfarande, men det är nog betydligt mindre än förut, så om du mejlar nu så har du nog större chans att få ett svar!

Sen har jag en kommentar som jag bara måste svara på, även fast det inte är en fråga:


Hej:) Jag heter Hanna. Jag älskar Ian Somerhalder!!! Jag läser hans twitter vartenda dag. Och jag upskattar verkligen att du lägger ner tid på att skriva det senaste nya om honom. Det här är en toppenblogg så jag hoppas att du inte slutar blogga:(
Jag kommer att flytta till England(lång historia) så det kommer inte att vara så enkelt att följa, och läsa allt på vd.net och vd.se. Men jag kommer att fortsätta läsa din blogg. Så jag hoppas verkligen att du inte lägger ner bloggen:(

Tack så hemsk mycket! Detta får mig att bli mer motiverad till att blogga! Det är så skönt att det finns folk som verkligen stöttar mig, då detta tar upp mycket av min fritid. Tack!


Tredje frågan handlar om inlägget; Ians karriär:

är det alla hans roller(alltså e du säker)

Nej, alla hans roller finns inte med på listan, men den kommer definitivt att uppdateras så snart som möjligt.

Nu kommer ett påstående:

Ian har fel när han säger att det finns en scen i den där boken (the vampire diaries the awekaning and the struggle) Han sa att Damon går och tar massa kläder och sen, kontrollerar tjejen som jobbar där sedan kommer han ut med en massa saker. Det har han fel:P

Jag insåg också det när jag kollade på videon för första gången, men han sammarfattar vad som hände i helheten, det programmet han var med i har ju en speciell tidsgräns, så som alla program har, så han hade nog inte tid att gå in på detaljer.
Det var alla frågor, påståenden m.m. för den här gången.
Publicerat den
Jag tog en färdig design mall eftersom jag inte orkade att sitta och göra en ny, så nu frågar jag igen, finns det någon som kan fixa en design åt mig?
Publicerat den
Nu tänkte jag vara lite snäll och skriva ut artikeln från Julia tidningen här i bloggen så att ni som inte har möjligheten att köpa tidningen också kan läsa.
Detta gör jag bara för er, så lämna inga negativa kommentarer, tack!

OBS!
Du får gärna kopiera artikeln och lägga ut på din egen blogg MEN, skriv en kommentar där du säger att du har lånat den, OCH länka alltid tillbaka till mig.

Ian Somerhalder

Damon är en ganska elak typ, är det svårt att spela honom?

- ibland. I verkligheten är jag en snäll kille, men jag har skapat mig en inre bild av vem Damon är för att på bästa sätt kunna spela rollen på rätt sätt.
Jag har under mitt liv skaffat mig en hel del livserfarenhet, Jag vet hur det känns att vara kär och jag vet hur det känns att bli sviken.
Tänk dig att vara 175 år gammal, som Damon är, och hur mycket han har sett och upplevt under sitt liv? Jag menar, det är inte konstigt att han är cynisk och misstänksam, han har sett så många människor födas och dö.
Jag tror att han innerst inne är en ensam person.

Hur känns det att ha på sig all makeup och löständer?

- Till en början var det jobbigt. Kontaktlinserna var så obekväma att tårarna började rinna, det gjorde jätteont, men efter ett tag vande jag mig. Faktum är att det är lättare för mig att komma in i rollen och "bli" Damon när jag har blivit sminkad, satt in linserna och fått på mig löständerna.

Känner du några andra vampyrskådespelare? Robert Pattinson till exempel?

- Jag har träffat Robert. Han är jättetrevlig. Men jag måste erkänna att jag inte sett någon av "twilight"-filmerna. Men jag har hört att Robert är jättesnygg i filmerna och att alla tjejer är som galna efter honom. Haha, Grattis Robert!

Varför har du inte sett "twilight"-filmerna?

- Därför att jag inte vill bli påverkad av stämningen och skådespeleriet i de filmerna. Jag vill vara säker på att jag spelar min roll i "Vampire Diaries" på ett unikt sätt och inte känna att jag härmar någon annan.

Har du någon favorit bland de vampyrfilmer du sett?

- Jag gillar "Shadow of the vampire" med Willem Defoe, men den är väldigt otäck och garanterat ingen film som de som gillar "Vampire Diaries" och "twilight"-filmerna skulle gilla. Det finns inga snygga killar med i den filmen!
Jag har alltid varit facinerad av myter och sagor kring vampyrer.

Berätta något vi inte vet om dig!

- Jag sökte en av rollerna i "True Blood", men jag fick den inte. Jag var jätteledsen för det och jag kunde inte stå ut med att titta på programmet förrän nyligen.
Ryan Kwanten fick rollen jag ville ha, men nu har jag min egen vampyroll och den är jag nöjd med!

_______________________________________________________________________________________________

Det var allt som skrevs förutom "kort om ian" (men det kan ni hitta på sidmenyn under rubriken fakta, ian somerhalder) samt "5 fakta" som också kommer upp under den rubriken.

Hoppas att ni uppskattade den här artikeln som jag tog min tid att skriva, ni som har negativa kommentarer kan kasta dem i sopkorgen medan ni som har positiva kommentarer eller kritik (både posetiv och negativ) är fullt välkomna att kommentera.Publicerat den
I dagens(?) Julia kan man läsa en hel sida om Ian Somerhalder + en sida om Paul wesley

Säg till om du har en bättre bild ;)


ursäkta för den dåliga kvalitén, men jag har ingen kamera med mig, så jag fick ta med webbcamen.
Publicerat den
Chatt-tider idag 9 Juli

14:30 Avslutad!

15:30 Avslutad!

16:30 Pågående!

17:30

Jag kommer att lägga upp alla frågor och svar någonstans på bloggen, meddelar vart senare.

Har du inte min hotmail ännu? lägg till den här: iansomerhalderblogg@live.se Kopiera eller klicka på länken om du har vanlig epost (Inte Hotmail, eller Msn)
Publicerat den
Jag hittade den här videon från Rolling Stone Magazine; off the cut with Peter Travers (Talkshow) som är värd att kolla in, den är ganska kul och man ser verkligen hur Ian slappnar av och kan vara sig själv.
 

Höjdpunkter:
• 02:29 Ian Sjunger!
• 07:08 Ian spelar trummor :)
Publicerat den
Nu ska jag ha en liten chatt-stund om ett par dagar, om du vill vara med så är det bara att skriva en liten kommentar om vad som helst så lägger jag till din e-mail, svårare än så är det inte.

Jag svarar på dem flesta frågorna om både ian och om t. ex hur den här sidan uppstod m.m.

Jag säger till när det är dags för chatt-stunden, någon dag innan.