IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den
Nu när det bara är 8 dagar kvar till avsnitt 17 i USA och pausen är över, tänkte jag ha en frågestund.
Just nu strömmar det in frågor via mejl och jag har märkt att många är detsamma, så då tänkte jag att om ni ställer er fråga här så kan jag svara öppet så att alla får veta svaret :)
Ta chansen nu och ställ er fråga om Ian, TVD eller de andra skådespelarna.
Frågestunden komer vara öppen i en vecka och jag försöker svara på frågorna så gott jag kan.
UPDATE: Okej, det ser ut som om att om jag har den här öppen i en hel vecka så kommer det bli alldeles för mycket att svara på, och jag menar inte att ni ska sluta ställa frågor, men jag stänger den någon gång imorgon.
Publicerat den
Publicerat den
Publicerat den
Ni som fick månadsbrevet fick ta del av en JÄTTEFIN video av dominoesrising Youtube :)
Ville bara visa upp hennes senaste "TVD-verk" som sannerligen är jättefint det också..

Bara jag som får rysningar?
Publicerat den
Publicerat den
När skolan förbereder sig för en ny "Årtals-Dans" med tema från 1960-talet , börjar Elena få störande meddelanden från Klaus via en ovanlig källa.
Bonnie försöker försäkra Jeremy om att hon är stark nog att hjälpa Elena, men en orolig Jeremy frågar Stefan om råd. Caroline vill att Matt ska ta henne till dansen. Klaus förväntas dyka upp på dansen, så Damon och Alaric följer med som följeslagare, men Klaus spelar ett komplicerat spel som håller dem på kant. Slutligen kommer Damon upp med en ny handlingsplan som chockar och upprör alla.Publicerat den
Ikväll klockan 20:30 är det Earth Hour, så se till att stänga av alla era ljus och elekltriska apparater i en timme för jordens skull :)
Publicerat den
Publicerat den
Satt precis och funderade på när bloggen fyllde år, så jag kollade upp det och det visade sig att vi firade ett år den 2 mars! Förstår inte att det har gått ett helt år sedan jag tog min dator och satt mig ner för att leta efter VD bloggar.
Först Hittade jag Ellen (VampireDiaries.se) då hon var helt ny och vi blev vänner.
Hon inspererade mig att starta en egen blogg och det gjorde jag, och nu är jag största Ian S bloggen i Sverige med över 2000 besökare:)
VAR ENDA EN av er ska ha ett stort tack för att ni har varit med mig på den här resan och jag hoppas att ni fortstätter att göra ett besök då och då i framtiden.
- Linnea
Publicerat den
Ni kan disskutera kvällens avsnitt "The Descent" i detta inlägg.
Publicerat den
Publicerat den
Publicerat den
Jag vet att det har varit en massa uppehåll och tjafs fram och tillbaka, men nu är det bestämt, och första månadsbrevet kommer den 20 mars 2011, alltså om fem dagar.

Det är fortfarande under konstruktion och saker läggs till hela tiden, så ni får vara tålmodiga :)
Skulle också passa på att säga att i detta inlägg kan ni skriva om saker som ni vill ha med i månadsbrevet, som (vid skrivande stund) skickas ut till ca 40 personer.
Det kan vara en blogg(måste inte vara relaterad till TVD) eller en Youtube Video, ett twitter account eller något annat som ni vill göra reklam för.
Jag kommer att ha en intervju i månadsbrevet med en person som har en blogg som vill sticka ut lite extra, vill du vara den bloggen i första numret? mejla mig lite info om dig och din blogg till iansomerhalderblogg@live.se
Skriv intervju i ämnesraden så det inte försvinner bland alla andra mejl.
Publicerat den
Klicka på bilden för att komma till Paul Wesley's officiella twitter.
Publicerat den
Jag har några twi-prylar som jag tänkte sälja? någon intresserad? skicka ett mejl till iansomerhalderblogg@live.se

twilight "Logo" Keyring 59:-
twilight pin set 39:-
Twilight keyring 29:-
Publicerat den
Publicerat den
Ser ut som att Jenna ÄNTLIGEN får reda på allt - avsnitt 2x19 samma som Klaus gör sitt första besök
Publicerat den
vdobsession:  her decision is made.
Publicerat den
Feedback och sådant kan ni lämna i kommentarerna :)
Publicerat den
Publicerat den
"By the time I get home, memorize the next day's work, brush
my teeth, remove all the makeup, and shower to get the blood off . . ."

[Klicka på bilden för att läsa mer]

Publicerat den
Imorgon får ni se den nya designen! Bloggen kommer att vara nerstängd mellan kl 5 och 6 för att jag ska kunna lägga in alla koder, men sen så får ni se den färdiga designen.
Kl 19:00 imorgon kommer det finnas en nu design på bloggen :)
Publicerat den

Månadsbrev - Information

Ett månadsbrev kommer att dyka upp i era email-Inkorgar den 31 Januari 2011, det är nummer 1 och det kommer att bli tolv nummer totalt på ett år + några extra nummer.
Varför ska just du prenumerera på månadsbrevet?

Ett månadsbrev är väldigt roligt i sig, det är rolig läsning, högupplösta bilder, och fantastiska videos.

Men det kommer också att innehålla mycket tävlingar och såkallade "Give-Aways", vilket betyder att man kan får saker helt gratis, som då är relaterade till Ian Somerhalder.

För att just du ska ha chansen till allt detta behöver du börja prenumera på månadsbrevet, det är gratis och jätte enkelt.
OBS. Du behöver din målsmans erkännande om du är under 12. (Då vissa text- och media-innehåll kan ha olämpligt innehåll för unga)
Har du några frågor på detta? Mejla mig på: iansomerhalderblogg@live.se

Okej, nu vidare till hur du anmäler dig.
Det är väldigt enkelt, allt du behöver göra är att lämna en kommentar under det här inlägget, Det kostar ingenting. Det är ett HELT GRATIS mejl från mig med videos + bilder mm.
OBS! NI SOM HAR ANMÄLT ER I TIDIGARE INLÄGG GILLS INTE, NI MÅSTE ALLTSÅ ANMÄLA ER I DETTA INLÄGG ENDAST.

Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag! :)
Publicerat den
Publicerat den
Hej allihopa! Vad kul det är att se att det har blivit mer besökare här, och alla era vänliga kommentarer värmer verkligen.
Om du inte har fått ett svar på en fråga eller kommentar så är det för att jag har fått massor av mail, kommentarer etc. och jag hinner tyvärr inte svara på alla, så jag säger till alla som läser min blogg; TACK SÅ MYCKET!
Och nu till det lite allvarligare som jag hade att säga, det är nämnligen så att jag har sett flera bloggar som har kopierat det jag har skrivit och lagt ut det på sina egna bloggar, och sen sagt att det är dem som har skrivit det,
Detta är ganska tråkigt då jag tar mycket tid av mitt liv till att skriva mina inlägg, och sen ser man hur någon annan får beröm för dem.
Så från och med nu så föreslår jag att ni som kopierar mina inlägg slutar, eller åtminståne länkar mig som källa.
Tack så mycket.
Publicerat den
Nästa vecka blir det premiär för min nya design, en mer stilren men fortfarande läcker design.
Publicerat den
Publicerat den
Har du lust att se vad Nina Dobrev höll på med innan TVD? Kolla då in den här filmen hon gjorde 2008.
Och förresten, jag har lagt till två nya kategorier, SE TVD och SE FILMER vilket innehåller tidigare filmer
gjorda av skådepelarna samt visade avsnitt av The Vampire Diaries.

NEVER CRY WEREWOLF

Jared Martin moves next door to the Hansetts, along with his hot motorcycle and eerie, ill-tempered dog. Although everyone else in the neighborhood takes an instant liking to him, Loren Hansett can't get over the bad vibes her new neighbor gives her. She starts to spy on his nocturnal activities and comes to believe that a recent killing might the work of a werewolf who happens to be her new neighbor.

Her internet surfing provides a lot of collaborative detail but everyone but her friend Steven dismiss her story as teen-aged fantasy. Fearing for her life, she convinces Steven to take her to a gun shop to buy silver bullets in a gun shop, where their neighbor's supernatural dog attacks. When she dispatches the beast, her actions get the attention of Redd Tucker, a washed-up TV hunting show host to believe her as well. When Steven is attacked by the werewolf and Loren's brother goes missing, she and Redd team up to kill the lycanthrope before he can finish them both off.
Det är en väldigt bra film, och ninaspelar utmärkt, men om du är under 12 år borde du inte se filmen då den klassas som skräckis :D
En sak jag glömde skriva igår, en fun fact, Nina har även i den här filmen en dubbelgångare kallad Melissa.
Publicerat den
Vill ni ha en sån här? Rösta i kommentarerna.

Publicerat den
Bild från twitter/Ian Somerhalder
Publicerat den
Nina Dobrev twittrade nyss detta meddellande, som säger; Shot first scene with Klaus/ Spelade in första scenen med Klaus.
Publicerat den
Om du missade förra avsnittet (Katerina) kan du hitta det online på TV6 Play. Men för oss som sett det är det dags att förbereda sig för nästa avsnitt, det tionde avsnittet på säsong 2;The Sacrifice, som sänds ikväll kl. 20.00 på TV6.


 


Elena hamnar i en farlig situation och Bonnie och Jeremy utvecklar sin vetenskap om Luka, som har en speciell historia att dela med sig.

Publicerat den
FleckingReckords har en omröstning inför Flecking Awards som omfattar de största skådisarna/musikerna inom nöjesbranchen, TVD är nominerade i följande grenar:

TV
✖ Best Actor (Ian Somerhalder)
✖ Best Actress (Nina Dobrev)
✖ Best TV-show (The Vampire Diaries)
STYLE
✖ Most Stylish Male (Ian Somerhalder)
MISC.
✖ Sexiest male (Ian Somerhalder)
✖ Sexiest Vampire (Ian Somerhalder)
RÖSTA GÄRNA PÅ TVD I ALLA DESSA GRENAR, DET KAN HJÄLPA TVD ATT STANNA PÅ TV ETT TAG TILL.
O B S! OM DU SKA RÖSTA SÅ MÅSTE DU FYLLA I ALLA KATEGORIER (INTE BARA DE SOM INNEHÅLLER TVD) ANNARS RÄKNAS INTE DIN RÖST.

Klicka på bilden för att komma till omröstningen:

Publicerat den
Nu börjar det hända saker i Mystic falls, för vi har fått det bekräftat att avsnittet som sänds den 14 April i USA, kommer att innehålla ytterligare en "Decade Dance".

Förra gången var det mycket som stod på spel i avsnitt nr 12, Unpleasantville, som innehöll detta:
✖ Caroline och Matt delade sin första kyss tillsammans
✖ Elena blev jagad av Anna (we miss her) och Noah samt Ben.
✖ Och sen såg vi fantastiska kläder :)


Men det var 50-talet det, och nu är det dags för 60-talet vilket innebär minstsagt lite mer vågade plagg för vissa karaktärer.
Som ni nog kan komma igåg så hade Stefan och Damon inte "klätt ut sig" på förra dansen, men så blir det inte nu, för enligt rykten så ska MR. SMOLDERHOTTER ha läderbyxor, ja, ni läste rätt, L Ä D E R B Y X O R.
Andas. Andas. det blir nog bra ska vi se.
Däremot så ska Elena vara ännu mer vågad när hon dyker upp i en kort-kort-kort klänning och vackra accesoarer, eller är det kanske Katherine??
Iallafall så får vi se ett fullspäckat avsnitt med mycket överraskningar, får vi hoppas.
Och en liten nyhet till; Man beräknar att Klaus ska komma på besök i avsnittet efter det, spännande va?
Detta inlägg kommer kanske att uppdateras någon gång den här veckan, om det kommer fler nyheter om just detta avsnitt :)
Publicerat den
Dagens Bild får bli på supersöta Nina Dobrev.