IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den
OBS! Denna text innehåller spoilers för er som ännu inte har sett avsnitt [3x03] Av Vampire Diaries som kom ut igår (Torsdag)


Musiklista för 3x03:

Delta Spirit Parade
Jason Walker Echo
Smith Westerns Still New
The Joy FormidableA Heavy Abacus
Portugal The Man Got It All (This Can’t Be Living Now)
Klicka på Play (►) för att spela låten.


Det går inte så bra för Klaus som han hade hoppats på just nu. Han hade förhoppningar om att försöka skapa en armé av hybrider, men något gick fel.
Eftersom han tror att Elena (dvs. The Doppelganger) är död så trodde han att förvandlingen från varulv till Hybrid skulle gå enligt planerat, men så blev det inte, istället så kände de "övernaturliga krafterna" av att inte allting stod rätt till, och förvandlingen blev lite fel, istället för att vakna upp som hybrid efter att Klaus gett dem sitt blod och sedan dödat dem, så vaknade de upp, och grät sedan ut hela kroppens blodmängd genom ögonen, sedan dog de av blodförlust.. Ueew och Aj...


Matt har övetalat Jeremy att han ska kunna ta kontakt med Vicki genom honom - dock har Matt inte ens orkat kolla igenom Vickis saker sen hon dog för över ett år sedan (TVD-tid) men han ändrar sig på slutet av avsnitter och säger att han vill testa att ta kontakt med henne, Jeremy går med på detta, och precis när de står och pratar så ser Jer Vicki bakom sig, Hon berättar för honom att hon kan komma tillbaka, medan Anna (som dyker upp precis efter vicki försvunnit ut genom fönstret) säger att man inte ska lita på henne. Vem ska han tro på? Kommer de kunna kontakta honom igen?

Mrs. Lockwood testade i hemlighet att få Tyler att dricka vervain, Tyler märkte inget först, men det kom han på med hjälp av Matt. Han visade att Caroline inte är monstret i Mystic Falls, utan att han är det. Hans mamma fick se honom fövandlas till varulv, och han berättar om Mason.
Caroline, som vi såg bli "fångad" av Mrs. Lockwood förra veckan, är fast i en källare, hon försöker desperat försöka komma loss, men det går inte, tillslut hör hon någon komma, och vem är det inte förutom hennes Pappa Bill, mannen som Mrs. L ringde för att få hjälp om att försöka hjälpa/döda Caroline, Avsnittet avslutas med att caroline är väldigt glad över att se honom, men i trailern för 3x03 så säger han "I'm going to help you" och det undrar man ju vad det innebär? Kommer han försöka få Caroline att bli människa igen?



Under hela avsnittets gång följer Elena upp ett spår efter Stefan som leder till Smoky Mountains i Tennesse, vilket Elena tillsammans med Alaric åker till för att försöka hitta Varulvar innan fullmånen slår till.
Kommentarer
1
Sanna

Vet du var någonstans man kan se det?

2
Mello

Jag skulle också vilja veta vart man kan se det ? Helst utan att ladda ner.

3
Anonym

det verkar som om du blandar ihop 3x02 och 3x03 hela tiden :s

Namn

Mail

WWW

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback