IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den
Jag vet att det har varit en massa uppehåll och tjafs fram och tillbaka, men nu är det bestämt, och första månadsbrevet kommer den 20 mars 2011, alltså om fem dagar.

Det är fortfarande under konstruktion och saker läggs till hela tiden, så ni får vara tålmodiga :)
Skulle också passa på att säga att i detta inlägg kan ni skriva om saker som ni vill ha med i månadsbrevet, som (vid skrivande stund) skickas ut till ca 40 personer.
Det kan vara en blogg(måste inte vara relaterad till TVD) eller en Youtube Video, ett twitter account eller något annat som ni vill göra reklam för.
Jag kommer att ha en intervju i månadsbrevet med en person som har en blogg som vill sticka ut lite extra, vill du vara den bloggen i första numret? mejla mig lite info om dig och din blogg till [email protected]
Skriv intervju i ämnesraden så det inte försvinner bland alla andra mejl.
Kommentarer
1
isa<3

jag har en fråga angående The Vampire Diaries... du kan ta med dt i månadsbrevet om du vill, men jag undrar varför inte avsnitt 17 i säsong 2 inte har kommit ut i amerikansk tid*? det ska ha kommit ut..det kanske har kommit ut där men jag kan inte hitta den på någon utav sidorna jag kollar på :O och jag har kollat på 5st sidor.!<3



tacksam för svar<33

http://perfectlifestyle.blogg.se/
2
Tesla och Lisa

Vi skulle bli jätteglada om du kunde göra reklam för vår blogg : http://twovampires.blogg.se/

Det är en blogg om vampyrer tex Vampire Diaries :)

Förresten så tycker vi att din blogg är jättebra! :D

http://twovampires.blogg.se/
3
Tesla och Lisa

Vi skulle bli jätteglada om du ville göra reklam för vår blogg : http://twovampires.blogg.se/ :D Vi skriver om olika vampyrserier tex Vampire Diaries :)

Din blogg är förresten jättebra!

http://http://twovampires.blogg.se/
4
Caroline

Hej, jag fick inte månadsbrevet :S



Namn

Mail

WWW

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback