IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den
1.Bilden här på frågestunden vad e det för avsnitt?
Svar: Detta är en behind-the scenes foto från avsnitt 11 - By The Light Of The Moon

2. Har Paul Wesley en flickvän? :)
Svar: Nej ingen flickvän, men däremot har han varitmed en tjej som heter Torrey DeVitto.
3. Vet du om damon och elena kommer bli tillsammans i något av avsnitten? och kan du inte skriva lite kort om de kommande avsnitten? :) om du vet vad dom kommer handla om dvs :)
Svar: Eftersom vi har sett ganska intima bilder och scener från "The Last Dance" så kan vi förvänta oss lite "Delena-action" snart :)
När det kommer till de återstående avnitten, så har jag inte hittat så mycket information förutom deskriptionerna som kommer ut varje vecka, håll utkik för uppdateringar..

4. Hur tror du säsong två kommer sluta?

Svar: Det är svårt att säga, och jag vill inte gissa för jag vill ju bli överraskad, så jag väntar till 12 Maj (Säsongsfinalen)


5. Är det säkert att det blir en säsong 3,och isf vad skulle den handla om?? (kommer serien att fortsätta?)
Svar: Det är riktigt att det blir en tredje säsong i år av TVD, det var nära att de fick lägga ner TVD pga att American Idol sänds på samma programtid och snodde alla tittare.

6. Har ian nån flickvän? (är Ian och Nina ett par i verkligheten ?)
Svar: Han har tidigare gått ut med Meghan Auld, men de två verkar inte vara tillsammans längre då man inte har sett dem tillsammans ett tag, så nu återstår det att se om Nina Dobrev och ian verkligen dejtar, trots att Nina har sagt att hon inte dejtar medspelare..
7. När kommer nästa "The Vampire Diaries" boken i sverige?
Svar: "BonnierCarlsen, som tryckte de svenska översättningarna på 90-talet, har meddelat att de inte kommer trycka fler svenska översättningar. 
Du kan hitta mer information här."
KÄLLA.
8. Tycker du att Paul Wesley är snygg?
Svar: Vad jag än svarar på den här frågan så kommer folk reagera så jag säger bara en sak; Ian in my ♥

9. Borde Stefan bli Tillsammans med elena eller borde Damon det?
Svar: Damon är en snygg, våghalsig bad-boy som kan vara snäll mot de människor han verkligen älskar, jag tror att han och elena skulle kunna få ett jättebra liv tillsammans, de är så lika, både personligheten och utseendet.
Men å andra sidan är Stefan en stadig pojkvän som långsamt har börjat sjunka tillbaka i sina gamla vanor, nu när han dricker blod igen, han blir mer och mer intressant och han är inte lika tråkig längre.
10. Är du intresserad av att få ngn hjälp med bloggen?
Svar: Snart kommer en stor efterfrågning att läggas ut så håll ögonen öppna!
Kommentarer
1
emelie

hejsan!

tänkte bara höra om du vet om 3:e säsongen kommer att visas på tv här i Sverige, har hört så mycket fram och tillbaka om detta :)?

Mvh

Emelie

Namn

Mail

WWW

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback