IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den
Jag har väldigt inressanta nyheter att dela med er idag, för jag ska nämnligen prata om säsongsfinalen av TVD s3.
Enligt TVGuide så kommer första avsnittet att cirkulera kring Elena och hennes födelsedag!, Japp, ni läste rätt!
Första avsnittet handlar om elenas artonde födelsedag och hur hon kommer fira den med allt som pågår omkring henne just nu.
Okej, vad betyder då detta? Kan vi dra några slutsatser och kopplingar?
För det första, ett event, så som en födelsedag, dans eller bil-tvätt i den här serien hinner aldrig blir klart förs än någon ska förstöra för de som är inblandade.
[Klaus förstörde 80's dansen, Anna och hennes "vänner" förstörde 50's dansen, biltvätten fick caroline att släppa ut en då väldigt  ostabil damon ur källaren där han satt fast]
Okej, en bra slutsats då?
Att Elena fyller arton betyder att - eftersom Jenna, John och deras föräldrar är döda - så blir Elena förmyndare för Jeremy, och Gilbert-huset skrivs över på henne, så inga fler vampyrer kommer in.
Ni kanske undrar om vad som kommer hända mellan Elena och Damon efter deras kyss? Läs då detta citat av Julie Plec.
"over the course of the season, Elena will be struggling with a deep, deep attraction toward Damon. That's going to be a big problem for her."




Okej, ville bara be om ursäkt om texten innehåller stavfel eller är osammanhängande, jag har nämnligen inte sovit på 26 timmar och är därför liite trött, men jag ser till att kolla tillbaka sen för att kolla igenom texten.
Kommentarer
1
Thyra

Mmmm me like :D Längtar så sjukt mycket till säsong 3!

http://thyraforsstrom.myshowroom.se
2
Linnea

åh Längtar ihjäl mig till säsong tre!! :D Gillar det sista du skrev om elena och damon, ska verkligen bli intressant att se vad som kommer att hända mellan dom två efter den kyssen! :P



3
Larisa

Åh,längtar redan! :D Låter så spännande

http://mypropeller.blogg.se/
Namn

Mail

WWW

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback