IAN SOMERHALDER BLOGG.SE - Sveriges största källa om Ian Somerhalder
Publicerat den

Japp, du läste rätt, Inte en Emmy. Inte en MTV Movie Award. Inte ens en till Teen Choice AwardIan Somerhalder verkar ha blicken inställd på Nobel Priset — men inte till sig själv.

Förra våren reste skådisen ner till Zimbabwe för att filma en dokumentär om en forskning av Allan Savory, som har kommit på ett nytt innovativt sätt att rädda naturen och klimatet.

Savory har banat väg för en jordbruks-process som kallas Holistic Management, som används på mer än 30 miljoner hektar runtom i världen. Metoden fokuserar på jordbruket i de friskaste, mest hållbara sätt,och är en teori som Ian Somerhalder tänker är värd ett Nobel-pris.

"Han har listat ut ett sätt att vända klimatförändringarna, bokstavligen genom jordbruk. Så jag riktar denna dokumentär om honom med Geoff Shotz, vår kameradirector på Vampire Diaries ... Målet med filmen är att vinna Allan Savory ett Nobelpris för jordbruket, vilket aldrig har gjorts, "

- Ian Somerhalder

"Du ser saker som "En obekväm sanning", som Al Gore gjorde,det nämns aldrig hur jordbruket bidrar mer till klimatförändringarna än något annat i världen. Det gör mig galen att tänka på, vi kommer att ändra på det. "

Så tänker Ian Somerhalder någonsin följa i Alec baldwin's fotsteg genom att lämna skådespelaryrket för politik? Han svarar Nej. “I’m never running for office. I just love this part of it. I love being able to speak to members of Congress or members of the Senate and floating on either side, because it takes all of us. It’s going to take both of them.”

Detta betyder inte att han inte är politisk aktiv, Utöver talandet inför den amerikanska kongressen, tidigare den här månaden, planerar Somerhalder att intervjua den tidigare presidenten Jimmy Carter för Savory dokumentären.

För mer information om Somerhalder’s  resa till Afrika, besök ISF blog.

 

 

KÄLLA.

OBS; Vid användning av information hittat här på Isb, lämna cred. [ÖVERSÄTTNING GJORD AV MIG]

 

 

Kommentarer
1
Linnea

Hej!

Såg att du hade gjort en länk till vår blogg, men dock har du skrivit ".se" två gånger, så länken fungerar inte. Kanske du kan fixa det? :)

http://swedenvampirediaries.blogg.se/
Namn

Mail

WWW

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback